Müügitingimused

Veebikeskkonna laserworld.ee (edaspidi Veebikeskkond) omanik on OÜ Laser World (registrikood 16744441), asukohaga Leola tn 10-6, 71012 Viljandi linn, Viljandi maakond.

Müügilepingu kehtivus, kauba- ja hinnainfo

Müügitingimused kehtivad Veebikeskkonnast teenuste ostmisel.
Veebikeskkonnas müüdavate teenuste hinnad on märgitud teenuste juurde. Kõik veebikeskkonnas müüdavate teenuste hinnad on eurodes.
Teave teenuste kohta on esitatud Veebikeskkonnas vahetult teenuse juures.

Tellimuse vormistamine

Teenuse broneerimiseks tuleb valida soovitud toode ja minna ostukorvi ostu vormistama. Broneeringu vormistamiseks tuleb täita nõutud andmeväljad ja valida kalendrist soovitud teenuse aeg ning kellaaeg. Seejärel kuvatakse ekraanile tasu suurus, mille saab tasuda turvaliselt läbi järgnevate makseviiside:

  • Eesti pangamaksed: Swedbank, SEB, Luminor, LHV, Coop Pank, Citadele, Revolut, N26.
    NB! Pangalingiga tasumisel vajutada kindlasti panga lehel nupule „Tagasi kaupmehe juurde“.

Makseid vahendab Montonio keskkond. Tasumine toimub väljaspool Veebikeskkonda turvalises keskkonnas – pangalingiga tasumisel vastava panga turvalises keskkonnas. Müüjal puudub ligipääs kliendi panga ja krediitkaardi andmetele. Leping jõustub alates tasumisele kuuluva summa laekumisest Veebikeskkonna arvelduskontole.

Veebikeskkonna omanik on isikuandmete vastutav töötleja ning edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Montonio OÜ-le.

Teenuse kasutamine

Teenuse kasutamine toimub Laser World ruumides aadressil Tallinna tn 3, Viljandi.

Taganemisõigus

Pärast teenuse broneerimist on ostjal õigus e-poes sõlmitud lepingust taganeda 14 päeva jooksul valides teise broneeringu aja.

Pretensiooni esitamise õigus

Veebikeskkond vastutab ostjale müüdud teenuste lepingutingimustele mittevastavuse või puuduste eest, mis olid olemas juba enne broneeringu aega.
Ostjal on õigus puuduse ilmnemisel pöörduda koheselt veebikeskkonna poole, helistades numbril +372 5663 2722 või saates e-kirja aadressile info@laserworld.ee.
Veebikeskkond ei vastuta puuduste eest, mis on tekkinud teenuse kasutamisel kliendi poolt.

Otseturustus ja isikuandmete töötlemine

Veebikeskkond kasutab ostja poolt sisestatud isikuandmeid ainult tellimuse töötlemiseks ning teenuse ostjale broneerimiseks.
Veebikeskkond saadab ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja e-maili aadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-kirja aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks.
Ostjal on igal ajal võimalik loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest teada e-kirja teel või järgides pakkumisi sisaldava e-kirjas toodud juhiseid.

Vaidluste lahendamine

Kui ostjal on Veebikeskkonna osas pretensioone, tuleb need saata e-kirja aadressile info@laserworld.ee või helistada telefonil: +372 5663 2722.
Kui ostja ja Veebikeskkond ei suuda lahendada vaidlust kokkuleppe teel, siis on ostjal võimalik pöörduda Tarbijavaidluste komisjoni poole. Menetlustingimustega saab tutvuda ning avaldust esitada siin. Tarbijavaidluste komisjoni pädevuses on lahendada ostja ja Veebikeskkonna vahel sõlmitud lepingust tulenevaid vaidlusi. Ostja kaebuse läbivaatamine komisjonis on tasuta.
Ostja võib pöörduda Euroopa Liidu tarbijavaidlusi lahendava platvormi poole.